Konferencer

JP Auroras konferencer vil typisk være strategisk og visionært funderet. Jyllands-Posten vil udnytte den indlysende position som hele Aarhus’ og Jyllands centrum for debat og udvikling til at sætte de væsentligste temaer på dagsordenen i konferencer, der skaber indsigt, nysgerrighed og handling.

Til alle konferencer vil en højtkvalificeret vært styre oplæg fra eksperter og profiler indenfor området og samtidig facilitere debat med deltagerne. Vores ledestjerne er også her at få belyst temaerne fra alle sider, og med fokus på fremtiden og løsninger ønsker vi at sætte alle i stand til at se nye muligheder, nye samarbejder og få konkret gavn af nye perspektiver. Også selv om det kræver visionære briller og det lange lys tændt.

Modtag vores nyhedsbrev

Som modtager af vores nyhedsbrev vil du løbende blive opdateret på de seneste nyheder fra JP Aurora samt få information, når vi lancerer nye videns- og visionsgrupper eller andre nye tiltag. Nyhedsbrevet er ikke dagligt, men vil dukke op i din indbakke, når vi har nye, spændende ting at fortælle.    Se privatlivspolitik