Masterclasses

Alle taler om vigtigheden af, at medarbejdere og ledere hele tiden er opdateret på tendenser, værktøjer og fremtidens muligheder. Derfor lancerer JP Aurora i løbet af efteråret også formatet masterclasses, hvor eksperter indenfor forskellige områder fører et hold igennem intensive dage med fokus på anvendelig viden. Indsigt, som deltagerne umiddelbart kan bruge på deres arbejdsplads og i virksomheden. Derfor er masterclasses også meget specifikt udvalgt og vil som hovedregel være målrettet eksperter og ledere fra forskellige sektorer – privat og offentlig. De første forløb vil være målrettet virksomheders og organisationers brug af sociale medier – et godt eksempel på et område i konstant forandring, og hvor løbende opdatering er helt afgørende for succes. Andre områder er digital ledelse, implementering af bæredygtige initiativer, effektiv rekruttering på et glohedt arbejdsmarked og mange andre.

Kodeordet for masterclasses er konkret viden, som straks fører til forbedringer i deltagernes hverdag. Værktøjerne vil altid være specifikke og som regel med cases, også fra deltagernes egen virkelighed. Mødelederne vil selv have praktisk indsigt på højt niveau og dokumenteret erfaring med at undervise og engagere specialister. Vi lægger ud med et endags forløb, men tilføjer senere også forløb over længere perioder.

Modtag vores nyhedsbrev

Som modtager af vores nyhedsbrev vil du løbende blive opdateret på de seneste nyheder fra JP Aurora samt få information, når vi lancerer nye videns- og visionsgrupper eller andre nye tiltag. Nyhedsbrevet er ikke dagligt, men vil dukke op i din indbakke, når vi har nye, spændende ting at fortælle.    privatlivspolitik